Flat panel speakers

 

Eclipse breedbandsystemen

 

eclipse-td508pa-mk2-silvTerwijl verreweg de meeste producenten zich richten op het produceren van een luidsprekersysteem met minimale afwijkingen in fase- en frequentie-response heeft Eclipse zich laten leiden door de tijddomein theorie. Het eenvoudig op tijd produceren van elke noot leidt tot een zeer precies stereobeeld, waarin de plaats van elk instrument of vocalist nauwkeurig wordt aangegeven. De luidspreker verdwijnt als het ware in de muziek.

De beste resultaten op dit gebied worden bereikt door breedbandsystemen zonder filtercomponenten. Met name Lowther en afgeleide systemen zoals Beauhorn en Carfrae staan hierom bekend. Ook full range ESL systemen zoals Quad scoort met haar puntbronsimulatie hierin zeer goed.

Meer informatie kunt u lezen op de pagina van Eclipse.

Sorry, comments are closed for this post.

Audioparts

Voor degenen die het aandurven zelf een poging te wagen hun defecte luidsprekers te repareren, biedt Twinstatic Audio diverse onderdelen aan. Wij bieden 3 categorieën van onderdelen: – nieuwe, originele onderdelen – gebruikte, maar geteste originele onderdelen – nieuwe second source onderdelen Meer technische informatie over de onderdelen, het bouwen en van ESL luidsprekers of…