Flat panel speakers

 

Category Archives: Reparaties

Final Reparaties

Reparatie van Final luidsprekers buiten de garantieperiode.

Reeds enige tijd verzorgt Twinstatic de reparaties voor alle Final luidsprekers, ouder dan 3 jaar, buiten de fabrieksgarantie dus.

De grotere Final 1.2 en Final 1.4 worden voorzien van nieuwe panelen of er wordt in overleg met de eigenaar voor een minder kostbare reparatie gekozen.

De kleinere panelen worden voorzien van nieuw folie en nieuwe statoren, indien deze vonken.

De 80i-90i-100i-150i-300i modellen zijn helaas zeer storingsgevoelig.

Storingen variëren: Tikken / ploppen / vonken / oververhitte electronica / smeltende giethars.

Twinstatic Audio neemt de reparaties aan op basis van fixed price zonder onderzoekskosten. Voorrijkosten worden in overleg vastgesteld.

U kunt de reparatie aanvragen met opgave van de storing via E-mail of telefonisch:

info@twinstaticaudio.nl

Tel: 023-544.39.10

Mob: 06-19.54.25.58

Quad Reparaties

Zowel het verlijmen als het spannen van de folie en aanbrengen van de coating worden in onze werkplaats uitgevoerd. Fabrieksmodificaties zoals het verlagen van de hoogspanning om tikken en spetteren te voorkomen worden uit gevoerd tegen kostprijs  (+/- 100€). De printed circuit boards, nodig voor reparatie, worden door ons zelf vervaardigd. Om de stijfheid van… Lees meer

Audioparts

Voor degenen die het aandurven zelf een poging te wagen hun defecte luidsprekers te repareren, biedt Twinstatic Audio diverse onderdelen aan. Wij bieden 3 categorieën van onderdelen: – nieuwe, originele onderdelen – gebruikte, maar geteste originele onderdelen – nieuwe second source onderdelen Meer technische informatie over de onderdelen, het bouwen en van ESL luidsprekers of…